Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tečaj Burn HIIT - licenca & program
Si želite postati inštruktor visokointenzivnega intervalnega treninga, ki zagotavlja vrhunske rezultate?

Prijavite se na tečaj BURN HIIT!

Pri BURN HIIT vadbi je poudarek na razvoju vseh motoričnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd.) na maksimalnem individualno prilagojenem nivoju (individualna hitrost izvedbe) obremenitve.

Vadba izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu (FAT BURNING EFFECT). Gre torej za vadbo, ki pospešeno pomaga preoblikovati telo.

Precej je sicer adutov, ki govorijo v prid takšni vadbi, so pa še posebej pomembni tisti faktorji, ki uporabnikom takšne vadbe škodujejo. Koncept BURN HIIT vadbe je zato v prvi vrsti zastavljen preventivno, in sicer tako, da se vadeče vedno opozarja na pravilno izvedbo, pravilen pristop k vadbi in na zmerno načrtovanje vadbe skozi tedenski, mesečni ciklus – za učinkovite, izklesane in dolgoročne rezultate.
datum
sobota, 21.03.2020 , ob 09:00
naša prireditev tudi na ->

 
panoga
tečaj
kraj
Celje
organizator
Bodifit društvo
kontakt
telefon: 080 13 03
e-pošta: akademija@bodifit.net
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
nogomet Ljubljana
dviganje uteži Velenje
košarka Ajdovščina
nogomet Ptuj
košarka Štore