Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Festival pohodništva dolina Soče 2020
V septembru in oktobru, najlepših mesecih za pohode, je v Dolini Soče vsako leto organiziran Festival pohodništva. Lepote narave in spomenike preteklosti lahko odkrivate pod vodstvom izkušenih vodnikov.
Festival pohodništva zajema organizirane pohode, ki so primerni tako za družine, kot tudi za zahtevnejše ljubitelje gora.
V času festivala si lahko ogledate tudi razstave, muzeje, obiščete predavanja in prireditve ali se razvajate v restavracijah z lokalnimi dobrotami.
datum
petek, 18.09.2020 - 04.10.2020
panoga
pohodništvo
kraj
Bovec, Kobarid, Tolmin
organizator
Javni zavod za turizem Dolina Soče
kontakt
telefon: 05 302 96 43
e-pošta: info@dolina-soce.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
košarka Ljubljana
gimnastika - splošna Dobrovo v Brdih
košarka Velenje
joga Ljubljana - Zalog
atletika Medvode