Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
21. gorski tek Stari grad (mladina)
Potem, ko je bilo v sezoni 2001 prvič uradno organizirano državno prvenstvo za osnovne in srednje šole, si je to tekmovanje pridobilo veliko število privržencev in postaja tradicionalno.

Organizator bo tako kot zadnja leta OŠ Smlednik v sodelovanju z lokalnimi društvi: Športnim društvom, Turističnim društvom in Gasilskim društvom. Podroben razpis bo organizator poslal vsem šolam v začetku junija in ponovno v začetku septembra. Objavljen bo tudi v reviji Šport mladih.
datum
sobota, 19.09.2020 , ob 10:00
panoga
tek
kraj
Smlednik
organizator
Turistično olepševalno društvo Smlednik
Zavod za šport Republike Slovenije Planica
Osnovna šola Smlednik
Atletska zveza Slovenije
kontakt
telefon: 040 232 187
e-pošta: stanka.grah@guest.arnes.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
aerobika Ljubljana
karate Cerkno
košarka Celje
pohodništvo - nordijska hoja Ljubljana
rokomet Velenje