Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
7. kolesarski festival S kolesom okoli Uršlje gore
Start bo pred Hostlom Slovenj Gradec na Ozarah v Slovenj Gradcu, zaradi ukrepov pa ne bo skupinski in bo zato odprt od 9.30 do 10.30. Zapeljali se boste na gorskokolesarsko krožno razgibano turo v dolžini 51 kilometrov in višinsko razliko 799 metrov ali pa na družinski izlet po asfaltnih lokalnih cestah in kolesarskih poteh v krožni smeri po Mestni občini Slovenj Gradec in v dolžini enaindvajset kilometrov.
datum
sobota, 05.09.2020 , ob 09:00
panoga
kolesarstvo
kraj
Slovenj Gradec
organizator
Javni zavod za turizem in šport Spotur Slovenj Gradec
kontakt
telefon: 031 878 559
e-pošta: borut.marosek@slovenjgradec.si
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
182
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
pilates Celje
odbojka Maribor
nogomet Ljubljana
karate Ljubljana
konjeništvo - kasaštvo Ljubljana