Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
9. vzpon na Lubnik
Na južni in zahodni strani hriba Lubnik nad Škofjo Loko je speljana izjemno lepa cesta, ki pelje od Škofje Loke do vasi Breznica pod Lubnikom. Cesta se na dobrih sedmih kilometrih dvigne za 400 metrov in je priljubljena točka kolesarjev vseh starosti od blizu in daleč.

Po uspešnih izvedbah v letih 2012-2018 smo se v Društvu T4M skupaj s Športno zvezo Škofja Loka (ob podpori Občine Škofja Loka) odločili tudi za osmo ponovitev kolesarskega vzpona na Lubnik, ki bo v nedeljo, 8. septembra 2019 – tudi letos v okviru Pokala polanskih puklov. Start bo ob 10. uri na Mestnem trgu v Škofji Loki, cilj pa pri okrepčevalnici Nace, kjer bodo tudi uradna razglasitev rezultatov, podelitev nagrad in prijetno kolesarsko druženje.
datum
nedelja, 13.09.2020 - 13.09.2020, ob 10:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
kolesarstvo
kraj
Škofja Loka
organizator
Društvo Tek štirih mostov
kontakt
telefon: 041 344 138
e-pošta: igor@drakulic.eu
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
150
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
tek na smučeh Luče
namizni tenis Ljubljana - Rakovnik
fitnes Ljubljana
fitnes Vojnik
konjeništvo Lesce