Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Trimfejst
Vabljeni na Trimfejst – zabavno pustolovščino v naravi za skupine, družine in posameznike. V zaledju Škofje Loke bomo iskali kontrolne točke, reševali naloge in uganke, pretegnili noge in telo, se okrepčali, dvignili srčni utrip, predvsem pa se zabavali in dobro imeli.

Na Trimfejst se lahko prijavijo skupine, družine in posamezniki. Vsaka ekipa dobi na startu opis poti do prve kontrolne točke in kartonček. Kartonček ima sedem polj, ki jih je treba preluknjati na kontrolnih točkah (na vsaki kontrolni točki bo poseben luknjač). Kontrolne točke bodo označene z rdeče-belimi zastavicami. Na treh kontrolnih točkah mora ekipa rešiti uganko/nalogo (na teh točkah bodo kontrolorji). Z rešitvijo je mogoče odpreti skrinjo, v kateri so navodila za nadaljevanje poti. No, v vsaki skrinji bo še kakšno sladko presenečenje.

Na Trimfejstu ne bomo merili časa. Šteje le število najdenih kontrolnih točk. Člani ekipe, ki bodo našli vseh sedem kontrolnih točk, bodo na cilju prejeli kolajno in malico.
datum
nedelja, 17.05.2020
 ODPOVEDANO
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
pohodništvo
kraj
Škofja Loka
organizator
Društvo Tek štirih mostov
kontakt
telefon: 041 344 138
e-pošta: igor@drakulic.eu
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
100
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
gimnastika - športna Grgar
splošna telovadba Ljubljana
ples - balet Logatec
alpsko smučanje Ljubljana
odbojka Solkan