Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Zaključek pokala v gorkem kolesarstvu Vuhred
Vuhred,start ob 10 uri ,prijave med 9-9:50 uro
pred barom Kogal v Vuhredu, dolžina 9,4 km,višinska razlika 480 metrov.Organizator :kolesarsko društvo Vuhred
Trasa poteka po makadamski cesti iz Vuhreda v smeri Svetega Antona na Pohorju kjer je na lovski koči Orlica cilj .ŠTARTNINE NI! Vsak udeleženec prejme malico in napitek v cilju brezplačno.
Ker je to prireditev v sklopu tradicionalnega pokala v gorskem kolesarstvu se merijo časi in se nato podelijo medalje po kategorijah.Za e-bike kolesa v tem pokalu velja ,da se morajo udeleženci udeležiti vsaj 4 prireditev v tem sklopu in prejmejo na zaključni prireditvi priznanje.Na tej prireditvi se podelijo tudi pokali najboljšim trem za sezono po kategorijah in priznanja za tiste ,ki so zbrali z e-bike kolesi 4 udeležbe .
datum
nedelja, 27.09.2020 , ob 10:00
panoga
kolesarstvo - gorsko
kraj
Vuhred
organizator
Kolesarsko društvo Vuhred
kontakt
telefon: 070 566 493
e-pošta: slavko.sinic@gmail.com
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
50
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
plavanje Ljubljana
splošna telovadba Ljubljana - Polje
košarka Ljubljana
košarka Ljubljana
taborništvo Maribor