Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Maraton Vuhred
Vuhred,start dolgega maratona ob 10 uri,kratkega ob 10:45 in družinskega maratona ob 11 uri, prijave na dan prireditve med 8:30-9:50 uro(bar Kogal v Vuhredu) ter pred prijave na spletni strani kolesarskega društva Vuhred od januarja 2020 naprej .Prijavnina v pred prijavi odrasli dolgi in kratki maraton 15 eur, otroci dolgi in kratki maraton 10 eur ,na dan prireditve odrasli dolgi in kratki maraton 20 eur ,otroci dolgi in kratki maraton 15 eur .Na družinskem maratonu ŠTARTNINE NI! Vsak udeleženec dolgega in kratkega maratona prejme majico,spominsko medaljo, malico ,napitke na okrepčevalnih postajah,energijske ploščice in sadje.Na družinskem pa spominske medalje in napitke.

Dolžine so dolga trasa 64 km ,kratka 34 km in družinska 10 km.Trase potekajo v celoti po asfaltnih cestah .
datum
nedelja, 20.09.2020 , ob 10:00
panoga
kolesarstvo
kraj
Vuhred
organizator
Kolesarsko društvo Vuhred
kontakt
telefon: 070 566 493
e-pošta: slavko.sinic@gmail.com
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
50
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
judo Ljubljana
funkcionalna vadba Mengeš
hokej - in line Vodice
taekwon - do Maribor
rokomet Ljubljana