Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Pokal v gorskem kolesarstvu 2020: Vzpon Vuhred
Za vse navdušene rekreativne gorske kolesarje, ki se radi spopadejo tudi s kakšnimi vzponi, je tole zelo dobrodošla novica. Tudi naslednje leto bodo imeli rekreativni kolesarski vzponi ob Dravi na Koroškem in Štajerskem svojo serijo. Taktirko nad celotno sezono imajo zopet člani KD Vuhred, pri nakaterih izvedbah jim ob strani stojijo KŠTD Remšnik in ŠMD Gortina. Naslednje leto bo serija štela pet vzponov, v svoj koledar pa so zapisali še dva maratona, enega za gorske in enega za cestne kolesarje.

Pravilnik za sezono 2020
- Dogodki so rekreativnega značaja, primerni za vse, ki radi kolesarijo.
- Dogodki bodo potekali po sistemu lige. Na prireditvah se bo meril čas in po končani posamezni prireditvi prvi trije v posamezni kategoriji prejmejo medalje s strani organizatorja KD Vuhred.
- Po posameznem dogodku bodo rezultati objavljeni na spletni strani. V seštevek pokala gredo vse prireditve.
- Na zadnji prireditvi se s strani organizatorja KD Vuhred podelijo še pokali za celotno sezono (po kategorijah).
- Udeležba je na lastno odgovornost. Obvezna je uporaba zaščitne čelade!
- Udeleženci morajo upoštevati cestno-prometne predpise ter navodila organizatorjev.
- Za udeležence in udeleženke kategorije e-koles se čas ne meri, velja pa, da se udeležba na najmanj štirih prireditvah s strani organizatorja KD Vuhred na koncu sezone nagradi s priznanjem za udeležbo.

Vuhred ,start ob 11 uri, prijave med 10-10:50 pred barom Kogal v Vuhredu, dolžina 10 km,višinska razlika 496 metrov.Organizator :kolesarsko društvo Vuhred
Trasa poteka po makadamski cesti na vrh hriba nad Vuhredom .ŠTARTNINE NI! Vsak udeleženec prejme malico in napitek v cilju brezplačno.
Ker je to prireditev v sklopu tradicionalnega pokala v gorskem kolesarstvu se merijo časi in se nato podelijo medalje po kategorijah.Za e-bike kolesa v tem pokalu velja ,da se morajo udeleženci udeležiti vsaj 4 prireditev v tem sklopu in prejmejo na zaključni prireditvi priznanje.
datum
nedelja, 26.04.2020 , ob 11:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
kolesarstvo - gorsko
kraj
Vuhred
organizator
Kolesarsko društvo Vuhred
kontakt
telefon: 070 566 493
e-pošta: slavko.sinic@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
tek Ljubljana
rokomet Ptuj
pilates Ljubljana
košarka na vozičkih Domžale
pilates Komenda