Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Nordijski pohod ob polni luni
Vabimo te na športno druženje "NORDIJSKI POHOD" ob POLNI LUNI v petek, 10.01.2020 ob 18.00 uri.
Na Pohorje se lahko vzpnete s palicami za nordijsko hojo, z zložljivimi pohodniškimi palicami ali s smučarskimi palicami v rokah, da bomo s hojo v klanec izdatneje krepili mišice zgornjega dela telesa, pri sestopanju pa z njimi razbremenili spodnji del telesa. Obutev naj bo prilagojena vremenskim razmeram - športni copati ali pohodni/gorniški čevlji.
Komu je POHOD namenjen? Vabimo vse, ki uživate v gibanju v naravi in športnem druženju - pohodnike, planince, gornike, tekače ...
PROGRAM: Zbor pri spodnji postaji "mariborske vzpenjače" (trgovina ExtremeVital) ob 18. uri, hoja do Bellevueja. Nazaj gremo peš ali z gondolo. Po želji.
STROŠEK: Udeležba je BREZPLAČNA, zaželjena je prijava.
OPREMA: Manjši nahrbtnik ali športni pas, vremenskim razmeram primerna športna oblačila, pohodni čevlji ali ustrezni športni copati, rezervna oblačila, brezalkoholna pijača, energijska ploščica ali oreščki ...
TEHNIČNA oprema: naglavna svetilka, palice za nordijsko hojo ali pohodne palice.
datum
petek, 05.06.2020 , ob 20:00
panoga
pohodništvo - nordijska hoja
kraj
Maribor
organizator
Alpsko društvo za alternativne in rekreativne športe Stratus
Zeleno jabolko, Špela Strasser s.p.
kontakt
telefon: 040 648 444
e-pošta: info@drustvo-stratus.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
pilates Ljubljana
gimnastika - ritmična Ljubljana
košarka Ljubljana
splošna telovadba Ljubljana - Dobrunje
namizni tenis Maribor