Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Posavski festival pohodništva: 18. čebularski pohod na Rako
Tradicionalni 18 čebularski pohod na Rako, bo 22 novemra 2020. Vsako leto je udeležba večja, seveda odvisno od vremena. Od 70 do 340 udeležencev pride vsako leto na pohod. Začetek pohoda od parkirišča gostilne Žolnir ob 9 uri, kot običajno gremo čez Krakovski gozd, mimo zaščitenega območja(pragozda). Nekje na polovice poti je krajši počitek z malico. Tukaj nas počastijo domačini s čajem, cvičkom in pecivom. Tudi v nadaljevanju pohoda, ki poteka po Raških gričih ne manjka pijače, dobre volje, petja in frajtonarice. Zaključek pohoda nekje na Raki, vsak dobi medaljo-Čebulo in toplo malico s Cvičkom. Nazaj organiziran prevoz z avtobusom. Gotovo eden najbolj množičnih pohodov PD Polom Kostanjevica na Krki, ki skupaj s TD Lovrenc iz Rake organizirata ta pohod. Pohod je tudi v koledarju PZS. Upajmo, da ne bo zmanjkalo kolajn in dobrih Račanov, ki so pripravljeni vložiti toliko truda v sam pohod od Kostanjevice na Krki do Rake.
datum
nedelja, 22.11.2020 , ob 09:00
panoga
pohodništvo
kraj
Kostanjevica na Krki
organizator
Planinsko društvo Polom Kostanjevica na Krki
Turistično društvo Lovrenc Raka
kontakt
telefon: 041 773 545
e-pošta: franc.stokar@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
splošna telovadba Ljubljana
splošna telovadba Brezovica pri Ljubljani
gimnastika - ritmična Koper - Capodistria
funkcionalna vadba Ljubljana
golf Vodice