Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
19. Miklavžev pohod
Leto je okoli in sveti Miklavž ter Planinsko društvo KRKA Novo mesto nas spet vabita na en lep večerni pohod.
Letos se bomo odpravili v Škocjanski konec. V petek, 6. 12. ob 16.00 se bomo zbrali pri gasilskem domu v Dolenjih Dolah. Pot nas bo peljala ob Dolskem potoku mimo travnikov in pašnikov v lepo dolino med Kočnikom in Gradcem. Po ne preveč dolgi in zložni poti nas bo pričakal kar strm klanec, ki nas bo popeljal na našo najvišjo točko Kočnik. Sledi še zložna hoja skozi gozd, prihod v vinsko gorico Segonje, potem pa še spust nazaj v Dolenje dole in pot domov. Moramo vam izdati skrivnost, in sicer, da nas bo nekje na poti počakal tudi Sveti Miklavž. Prav zato lepo prosim, da se na ta pohod prijavite čim prej, vsekakor pa vsaj do srede, 4.12., da bo Miklavž lahko pripravil kakšno malenkost za naše najmlajše in seveda vse ostale pridne planince.
Pohod bomo zaključili okoli 19.ure.
Z željo, da se nas čim več zbere in pozdravi svetega Miklavža, vas prav lepo pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.
datum
petek, 06.12.2019 , ob 16:00
panoga
pohodništvo
kraj
Dolenje Dole
organizator
Planinsko društvo Novo mesto
kontakt
telefon: 041 674 226
e-pošta: milan.kraljic@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
splošna telovadba Pivka
pilates Ljubljana
odbojka Borovnica
aerobika Sežana
jadranje Ptuj