Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
6. Miklavžev tek po cik-caku
Po vsej Sloveniji se ta konec tedna odvijajo predvsem Miklavževi sejmi in sprevodi, precej je pohodov, na Ravnah na Koroškem pa bodo v soboto dopoldne poskrbeli za tekače. Čakata vas dva teka po 150 stopnicah, hitreje ali počasneje, kot vas pač nesejo noge. Zmagovalec bo tisti, ki bo v seštevku časov obeh tekov najhitrejši, a še več štejeta udeležba in volja. Start bo ob 11. uri na Čečovju. Prijavnine ne bo!
datum
sobota, 05.12.2020 , ob 11:00
 PRIPOROČAMO
panoga
tek
kraj
Ravne na Koroškem - Čečovje
organizator
Mladinski svet Ravne na Koroškem
kontakt
telefon: 040 674 469
e-pošta: ms.ravne@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
balinanje Maribor
gimnastika - splošna Branik
aerobika Ljubljana
bovling Maribor
potapljanje Šoštanj