Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Gorenjska, moj planet: 14. tek po ulicah Tržiča
Na ta zgodnji spomladanski dan bomo poskusili spraviti v tekaško obutev mlado in staro. Športno - turistični dogodek v okviru niza prireditev Gorenjska moj planet, bo izveden že enajstič zapored.

Mestece Tržič, stisnjeno v ozko dolino je morda neobičajen tekaški cilj, a vsa trasa, ki je speljana po ulicah starega mestnega jedra, mimo cerkvice, pod gradom ter rojstne hiše pesnika Kurnika, pa dvorane tržiških olimpijcev, vsekakor ne bo razočarala. Za vsakogar se bo našlo kaj, tudi trgovine in lokali se bodo na ta dan potrudili s posebno ponudbo.
datum
sobota, 03.10.2020 , ob 10:15
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Tržič
organizator
Športna zveza Tržič
kontakt
telefon: 051 354 064
e-pošta: sportna.zveza.trzic@t-2.net
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
780
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
tenis Ljubljana
tek na smučeh Dol pri Ljubljani
terapevtska vadba Ljubljana
golbal Ljubljana
košarka na vozičkih Domžale