Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
20. Tušev vzpon na Celjsko kočo
a) kolesarski vzpon z meritvijo časa

Sodelujejo lahko vsi, ki se predprijavijo oz. prijavijo v razpisanem terminu in poravnajo prijavnino. S plačilom prijavnine prejmejo tekmovalci bone za prehrano, ki jih lahko unovčijo na cilju - na Celjski koči. Tekmovalci kolesarijo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za nastalo škodo, ki si jo povzročijo tekmovalci med seboj ali proti tretji osebi.

b) kolesarski vzpon brez meritve časa

Sodelujoči kolesarji plačajo prijavnino, ki vključuje bone za prehrano na cilju in spominsko majico. Kolesarji lahko kolesarijo po začrtani progi, vendar niso deležni meritve individualnega časa. Tekmovalci kolesarijo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za nastalo škodo, ki si jo povzročijo tekmovalci med seboj ali proti tretji osebi. V kolikor kolesar ne plača prijavnine, lahko kolesari po začrtani progi, vendar ni upravičen do prehrane na cilju.

c) pohod na Celjsko kočo

Pohoda se lahko udeleži vsak, ki plača prijavnino na štartu za pohodnike.

Štart: parkirišče pred železniškim podhodom pri odcepu za Zagrad od 8. do 10. ure

Prijavnina (DDV je vključen v ceno): Posamezniki - 7 evrov Družine do 3 družinske člane – 6 evrov/osebo Družine s 4 ali več družinskimi člani – 5 evre/osebo Prijavnina vključuje bone za prehrano, ki jih pohodniki lahko unovčijo na cilju - na Celjski koči.

Sodelovanje na dogodku ni dovoljeno osebam, ki se nahajajo na seznamu športnikov, ki so kršili protidopinška pravila in je objavljen na straneh Slovenske antidoping organizacije – SLOADO.

Skupinski štart za kolesarje je ob 10. uri izpred Planeta Tuš, Mariborska 128 v Celju. Kolesarji se peljejo skozi Celje, po Mariborski cesti in Aškerčevi ulici, v križišču pri Pošti zavijejo levo in nadaljujejo pot po Cesti na grad proti Zagradu, kjer je postavljen štartni lok in se prične uradno merjenje časa, ki se zaključi na Celjski koči. Spremljevalni vozili bosta s svojo hitrostjo zagotavljali strnjeno kolono kolesarjev od Planeta Tuš do mesta, kjer se prične uradno merjenje časa (Zagrad).
Kolesarji z gorskimi kolesi, ki so uvrščeni v kategorije MTB moški in MTB ženske kolesarijo po markirani gorsko kolesarski poti.
datum
sobota, 01.06.2019 , ob 10:00
panoga
pohodništvo
kraj
Celje
organizator
Engrotuš, d.o.o.
kontakt
telefon: 059 733 645
e-pošta: doroteja.kocevar@tus.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
košarka Celje
gimnastika - akrobatika Vrhnika
wushu - taijiquan Šempeter pri Gorici
ples - šov plesi Solkan
kajak kanu na stoječih vodah Ankaran - Ancarano