Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Grintovec (2558 m)
Grintovec je markantna gora, razgled iz vrha je ob sončnem vremenu izjemen. Mi se bomo nanj povzpeli po zelo zahtevni zavarovani poti preko Kokrskega in Mlinarskega sedla.

Do Cojzove koče, ki je odlično mesto za prvi postanek, vodi prijetna, a strma pot. Markacije nas potem usmerijo mimo slikovitega prehoda Mala vratca do bivaka Pavla Kemperla. Tam se pred nami odpre čudovit kraški svet, poln škrapelj in brezen. Po kratkem vzponu pridemo na Mlinarsko sedlo, kjer se začne mestoma izpostavljen in dobro zavarovan greben, ki nas kmalu pripelje na vrh.

Odhod iz Podnanosa z avtomobili. V primeru večjega števila prijav bo organiziran skupen prevoz. Za vzpon bomo porabili 5-6 ur, za sestop po lažji poti čez Streho, 3-4 ure.

Več informacij in prijave do četrtka, 29. 8. na telefon.
datum
nedelja, 01.09.2019 , ob 05:00
panoga
planinstvo
kraj
Podnanos
organizator
Planinsko društvo Podnanos
kontakt
telefon: 031 200 277
e-pošta: info@pd-podnanos.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
funkcionalna vadba Ljubljana
kolesarstvo - sobno Sežana
košarka Štanjel
nogomet Ljubljana
pilates Sežana