Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Toti pecikl: jesenski izlet Rošpoh - Šentilj
Vabljeni na kolesarjenje. Od Europarka kolesarimo do pešpoti ob Dravi do Kamnice. Pot nas nato vodi skozi Kamnico do Fifolta. Nato po Dobrenjski dolini nadaljujemo do nadvoza čez avtocesto, se vzpnemo skozi Jelenče proti Vajgnu, nato proti Jareninskemu Dvoru naprej do Jarenine in skozi Jareninski dol do jezera Pernice. Ob jezeru pridemo do Pernice, kjer prečkamo magistralno cesto ter nadaljujemo skozi Dragučovo, Vodole in Malečnik do Maribora, kjer se preko Pobrežja vrnemo do Europarka.

Pot poteka pretežno po asfaltiranih, manj prometnih cestah. Prevozili bomo 45 km zahtevne poti z več vzponi.
panoga
kolesarstvo
kraj
Maribor - Europark
organizator
Športna zveza Maribor
Mopa, trgovsko storitveno podjetje d.o.o.
kontakt
telefon: 041 775 175
e-pošta: info@mopa.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
mali nogomet Vodice
kegljanje - rusko Maribor
alpsko smučanje Grahovo
ples - moderni plesi Nova Gorica
splošna telovadba Ljubljana