Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tečaji teka na smučeh z ekipo Nordic by Petra Majdič
V obdobju od januarja do marca bomo izpeljali pester izbor tečajev teka na smučeh na Pokljuki, Rogli in v Ratečah (Planici). V primeru ugodnih snežnih razmer bomo organizirali tečaje tudi v Ljubljani in bližnji okolici.

Vabimo vas, da se prijavite in naredite prve korake oziroma izpopolnite svoje znanje teka na smučeh pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, nekdanjih tekmovalcev in reprezentantov SLO SKI Team-a z licenco ZUTS.
datum
sobota, 23.02.2019
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek na smučeh
kraj
Planica
organizator
Petra Majdič s.p.
kontakt
telefon: 051 606 740
e-pošta: info@nordic.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
košarka Ljubljana - Šentvid
kolesarstvo - gorsko Kamnik
funkcionalna vadba Ljubljana - Črnuče
ples - družabni Ljubljana
aerobika Trzin