Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Martinov pohod od Žužemberškega do Šumberskega gradu
Na martinovo se v organizaciji TD Suha krajina odpravi skupina pohodnikov na tako imenovani Martinov pohod od Žužemberškega do Šumberškega gradu. Pohod je primeren za pohodnike, ki so pripravljeni na nekaj strmejših, a ne prav visokih vzponov. Z vrha ruševin Šumberskega gradu je čudovit pogled na okoliške vrhove, vse tam do Kuma in Kamniško-savnjskih Alp. Zaključek pohoda je turistični kmetiji Trunkelj oz. poznano kot drvena. Na koncu je poskrebljeno še za prevoz pohodnikov nazaj v Žužemberk.
panoga
pohodništvo
kraj
Žužemberk
organizator
Turistično društvo Suha krajina
kontakt
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
33
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
joga Ljubljana
gimnastika - ritmična Ljubljana
splošna telovadba Medvode
pilates Tabor
splošna telovadba Ljubljana - Šentvid