Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
12. Vrhpoljada: 40. turnir Vrhpolje 2019 (člani)
Vabljeni na 40. turnir v malem nogometu Vrhpoljada 2019.

Članski turnir (5+1): Igra se na nogometnem igrišču v Krvavem potoku po pravilih malega nogometa na naravni travi v soboto 29.06.2019 od 17.00 ure dalje, zvečer pod reflektorji. Prijavnina: 80,00 €. Rok prijave: 26.06.2019.

Prijave in dokazila o plačilu prijavnine je treba oddati do dneva žrebanja po e-pošti. Prijave brez dokazila o plačani prijavnini ne bodo veljale. V prijavi se navede ime ekipe, kategorijo, kontaktno osebo in njegovo telefonsko številko.
datum
sobota, 29.06.2019 , ob 17:00
panoga
mali nogomet
kraj
Vrhpolje pri Kozini
organizator
Športno rekreacijsko društvo Vrhpolje
kontaktne osebe
Zdenko Benčič
mobitel: 031 321 324
el. naslov: zdenko.bencic@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
rokomet Logatec
badminton Kamnik
ribištvo - sladkovodni športni ribolov Vrhnika
košarka Ljubljana
tenis Ptuj