Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Ribnica trail
Tek poteka po pobočju Male gore, start vseh treh prog je ob 8. uri v Ribniškem gradu . V prvem kilometru poteka tek v skupini skozi center Ribnice do vasi Hrovača, od koder tekmovalci nadaljujejo v lastnem tempu.
Trasa vseh tekov poteka po utrjenih makadamskih in gozdnih poteh Male gore nad Ribnico.

Najslikovitejša točka trase je pri cervi Sv.Ane, od koder je čudovit razgled na celotno Ribniško dolino. Ob lepem vremenu bo pogled segel vse do oddaljenega Snežnika in Nanoške planote.

12 km KUHAVN´CA
Od cerkvice Sv. Ane, kjer bo tudi okrepčevalnica, se boste po utrjenih makadamskih cestah in v zavetju gozda, ki bo nudil zadosti sence, spustili v dolino.

25km ČEBULAR´CA
Od cerkvice Sv.Ane sledi gozdna pot proti razgledni točki na Stenah od koder je čudovit razgled na dobrepoljsko dolino in Struge. Na razgledni točki Stene se ob lepem vremene odpre pogled na Julijske Alpe na eni in Gorjance na drugi strani.
Pot vas bo vodila nazaj v gozdove Male gore in proti Špičniku, najvišji točki na poti, kjer bo čakala tudi druga okrepčevalnica.
Od tu se boste po makadamskih gozdnih poteh spustili v dolino mimo zadnje okrepčevalnice do cilja.

40km RIBEŽ´N
Od cerkvice Sv. Ane sledi spust v Struge, od tam pa sledi vzpon na Stene Sv. Ane od koder gre trasa proti koči na Garmadi pri Velikih Poljanah in nato nazaj v Ribniško dolino.
Okrepčevalnice na poti:Sv. Ana, Špičnik, Grmada, Prdec.
datum
sobota, 31.08.2019 , ob 08:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Ribnica
organizator
Športno društvo Klub ponosnih posameznikov
kontakt
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
wushu - taijiquan Ljubljana
namizni tenis Maribor
judo Ljubljana
wushu - taijiquan Ljubljana
gimnastika - trampolin Jesenice