Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tičistan
Pozdravljeni prijatelji živali in narave. Vabim vas na mesečna srečanja v parku TIVOLI v Ljubljani vsako prvo nedeljo v mesecu ob 9.00 uri (razen julija in avgusta). Dobimo se na parkirnem prostoru pred kopališčem Tivoli (parkiranje je brezplačno). Izlet organizira Prirodoslovni muzej Slovenije v sodelovanju z DOPS-om.

Priznani ornitolog Dare Fekonja nas bo seznanil z dogajanjem na tivolskem bajerju. Spoznavali bomo vodne ptice in ptice vseh vrst, k redno ali občasno - samo v času selitve - prihajajo v mestni park Tivoli. Orehi in lešniki so dobrodošli. Priporočam, da s seboj vzamete daljnogled. Potepanje po parku traja približno dve uri in se odvija v vsakem vremenu. in je brezplačno. Sprehod v Tičistanu je še posebej zanimiv za družine z otroki in za začetnike, na njem boste lahko povprašali vse, kar vas zanima o pticah.
datum
nedelja, 02.12.2018 , ob 09:00
panoga
pohodništvo
kraj
Ljubljana
organizator
Planinsko društvo RTV Ljubljana
kontakt
telefon: 01 475 44 37
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
fitnes Ljubljana
alpsko smučanje Ljubljana
gimnastika - ritmična Maribor
košarka Ljubljana
gimnastika - športna Ljubljana