Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Po poti Cankarjeve matere
Za zaključek leta vas vabimo na pohod po poti Cankarjeve matere, ki poteka v smeri Vrzdenec - Vrhnika. Lahka pot, ki zahteva obutev in oblačila glede na trenutne razmere, je primerna za vse, tudi manj uhojene.

Odhod avtobusa iz Vrhnike bo ob 8:30, na Vrzdencu pa sam pohod krene ob 9h izpred vrzdenške cerkve. Organizator pobira startnino, v kateri je tudi malica ob zaključku pohoda na Vrhniki.
datum
sreda, 26.12.2018 , ob 09:00
panoga
pohodništvo
kraj
Horjul
organizator
Planinsko društvo Horjul
kontakt
telefon: 01 75 49 697
e-pošta: info@pd-horjul.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
potapljanje Ljubljana - Dravlje
splošna telovadba Grgar
joga Ljubljana
funkcionalna vadba Ljubljana
joga Maribor