Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
7. tek štirih mostov
Tek štirih mostov bo ponovno združil vse generacije na Mestnem in Cankarjevem trgu ter ulicah Škofje Loke, program pa bo trajal dva dni.
V petek, 16. 6., od 20. do 24. ure, bo na Cankarjevem trgu tekaško druženje s testeninko in koncertom, na Mestnem trgu pa od 18. do 23. ure nočni Loški umetniški festival LUFt.
V soboto, 17. 6., bo ves dan pestro na Cankarjevem in Mestnem trgu.
Mestni trg:
Od 10. do 22. ure bo odprta športna tržnica.
Dopoldanski program na Mestnem trgu bo trajal od 9.30 do 12.30. V tem času bodo tekli vrtčevski otroci, podelili bomo priznanja mladim športnikom in njihovim mentorjem, organizirali pa bomo tudi tek s kužki.
Ob 18.00 se začne mimohod osnovnih šol, ki bodo imele svoje predstavnike na šolskem teku za Pokal štirih županov. Šolski teki bodo potekali od 18.30 dalje, svečana razglasitev pa bo ob 20.30.
Ob 21. uri se začne glavni dogodek dneva – nočni 10km tek po ulicah Škofje Loke s svečano razglasitvijo ob 23.00 in druženjem ter koncertom do zgodnjih jutranjih ur.
Cankarjev trg:
Po športno-zabavnem dopoldnevu za otroke, bo od 13. do 15. potekala ulična košarka za mladino, zvečer ob 21. pa se bo začel koncert, ki bo trajal do zgodnjih jutranjih ur.
datum
sobota, 16.06.2018 , ob 21:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Škofja Loka
organizator
Športna zveza Škofja Loka
Društvo Tek štirih mostov
kontakt
telefon: 041 344 138
e-pošta: igor@drakulic.eu
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
kegljanje Ljubno ob Savinji
joga Ljubljana
mali nogomet Maribor
košarka Ljubljana
kotalkanje - umetnostno Nova Gorica