Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
3. Juriš na Apnico
Tekaško društvo Vzpon bo vsako novembrsko sredo organiziralo tekaški vzpon na Apnico. Dolžina proge je 4.5km in ima 630 višinskih metrov. Dobivali se bommo ob 9:00 zjutraj. Za tople napitke in priznanja bo poskrbljeno.
Vsako nedeljo bomo nagradili prve tri z bonom za kavo in slaščico v Caffe Picanto v Rušah.
Namen akcije je: rekreacija, druženje, gibanje in tek v naravi. Proga je planinska in markirana. Štartali bomo pri kmetijski zadrugi Ruše. Vsako nedeljo nas bo na Apnici čakal čaj in čokolada, oz piškotek. Zato vabljeni vsi ljubitelji gorskega teka, kolesarjenja da se nam pridružite v jeseni na 5 x Juriš na Apnico. Dogodek je rekreativnega značaja, časi se ne merijo. Pa vendar naj bo cilj vsakega udeleženca, da v čim krajšem času pride na Apnico. Udeleženec , ki se bo udeležil vsaj 4x dobi na koncu spominsko priznanje.
datum
sreda, 29.11.2017 , ob 09:00
panoga
tek
kraj
Ruše
organizator
Tekaško društvo Vzpon
kontakt
telefon: 070 515 939
e-pošta: td.vzpon@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
plavanje Ljubljana
tenis Maribor
aerobika Ljubljana
atletika Medvode
fitnes Ljubljana