Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
4. slovenski Bosi tek
Če ste bosi, skoraj bosi tekač ali tekačica ali pa vas ta filozofija zanima, potem se nam morate pridružiti na Partizanski 37, pred trgovino Športni center Maratonc, kjer bomo skupaj izvedli tekaško druženje v počastitev svetovnega dne bosih tekačev.

Tekli bomo na 2.5, 5, 7.5 km in 10 km oz. po svojih zmožnostih, si izmenjali bosonoge izkušnje ter se predvsem družili.

Tek je brez startnine, zaželjena le dobra volja in kak urica ali dve časa. Lahko boste preizkusili tudi različne modele minimalistične obutve, se naučili kaj novega o bosem teku in spoznali zanimive ljudi.

Lanski utrinki: http://bositek.si/?p=843

SPET BOMO DOBRODELNI! Lani smo zbrali 300 parov rabljenih čevljev, letos jih bomo spet vsaj toliko. Namesto startnine prinesite svoj par, ki ga ne rabite in spravili ga bomo na prave noge - do tistih, ki si jih ne morejo privoščiti. Hvala že vnaprej!
datum
nedelja, 04.05.2014 - 04.05.2014, ob 10:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Kranj
organizator
Športno društvo Maratonc
kontakt
telefon: 041 709 531
e-pošta: info@bositek.si
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
220
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
paint ball Velenje
pohodništvo Maribor
nogomet Maribor
aerobika Solkan
pilates Kamnik